По проблема - предмет на тълкувателно дело № 4 от 2019 на Върховния административен съд - Радев, Стефан (Научни трудове, 2021)
В статията е разгледано тълкувателно дело № 4/2019 на Върховния административен съд (ВАС). Целта на работата е да се даде отговор на поставения по тълкувателното дело въпрос, като за постигането й се поставят следните задачи: анализ на релевантната нормативна уредба и тълкувателна практика. Приложени са методите на анализ, сравнение и синтез и като резултат е подкрепена едно от двете позиции на върховните административни съдии.
Keywords: Недопустима; Нередовна; Касационна жалба