Аспекти на процеса на обучение по дисциплината „Фирмена организация” - Милушева, Вяра (Научни трудове, 2018)
Статията има за цел да представи аспекти в обучението на студентите по дисциплината „Фирмена организация.” Акцент е поставен върху провеждането на семинарните занятия, като свързващ елемент между потребностите на практиката и придобиваните знания от студентите от специалност „Бизнес икономика”.За постигането на целта и задачите се прилагат методите на системния анализ и логическия подход. Получените знания по дисциплината „Фирмена организация” са важна част от подготовката на студентите като бъдещи специалисти.