Специфика на динамичните промени в офлайн маркетинга в търговията на дребно - Димова, Надежда (Научни трудове, 2023)
В резултат на много промени в икономиката и обществото, маркетингът, който се реализира в търговията на дребно се променя. Неразривната връзка между него и ритейла е от особено важно значение за цялостното съществуване и развитие на всяка една компания, независимо от нейния размер.Макар и пренебрегван офлайн маркетинга е важен, дори процентното съотношение спрямо онлайн маркетинга да спада, този вид маркетинг има своето място и значение във физическите магазини. Конкурентно предимство за мениджърите е да следят специфичните динамични промени в офлайн маркетинга в търговията на дребно, на чиято тематика е посветен настоящия текст