Пазарът на одиторски услуги през призмата на ресурсната им обезпеченост - Лечева, Ина (Научни трудове, 2024)
Качеството на предоставяните одиторски услуги зависи в голяма степен от ресурсната обезпеченост на регистрирания одитор, независимо дали се касае за човешки, технологични или други ресурси. Надзорният орган, осъществявайки контрол на качеството и надзор на пазара на одиторски услуги, наблюдава измененията в ресурсната обезпеченост на одиторите.