Маркетингови стратегии за популяризиране на иновациите в устойчивия туризъм: проучване на случаи на успешно прилагане и предизвикателства - Лебешковска, Габриела (Научни трудове, 2024)
Успешното прилагане на маркетингови стратегии за иновации в областта на устойчивия туризъм е от решаващо значение за справяне с нарастващото осъзнаване на въздействията върху околната среда и общността, свързани с традиционния туризъм. Предприятията, целящи да процъфтяват в този развиващ се пейзаж, трябва да възприемат иновативни маркетингови подходи не само за насърчаване на устойчиви практики, но и за разграничаване на пазара.